Werken bij

Vacatures

Helaas zijn er op dit moment geen vacatures.

 

Je kunt ook een open sollicitatie te sturen naar info@stichtingzonnewoud.nl. De open sollicitatie dient te zijn voorzien van motivatie en cv. We bewaren je sollicitatiegegevens een half jaar in onze portefeuille voor het geval er zich in de toekomst passende vacatures voordoen.

Stage- en leerwerkplekken

Stichting Zonnewoud is een erkend leerbedrijf en biedt stage- en leerwerkplekken aan studenten die een relevante opleiding volgen, te denken aan: MMZ, Verzorgende IG, Helpende Zorg en Welzijn en Social Work. 

Voor het schooljaar 2021-2022 hebben we weer BOL-stageplekken beschikbaar!

Wil je komend schooljaar je stagelopen bij Zonnewoud? Stuur dan een mail naar:
Karin Antonissen, teammanager van het wonen: karin@stichtingzonnewoud.nl. Of naar Sandra Wippert, teammanager van de dagbesteding: sandra@stichtingzonnewoud.nl. 

Voorzie je mail van een motivatiebrief en je cv. 

Kijk op www.stagemarkt.nl  voor meer informatie.

Vrijwilligerswerk

Als kleinschalig zorginitiatief zijn ook vrijwilligers meer dan welkom bij stichting Zonnewoud. In overleg kan besproken worden welke werkzaamheden er liggen en welke aansluiten bij jouw mogelijkheden en interesses. Hierbij kan gedacht worden aan facilitaire werkzaamheden, werkzaamheden in het tuinonderhoud, ondersteuning in de begeleiding van onze cliënten binnen de dagbesteding en het woonhuis en als chauffeur de cliënten vervoeren van en naar onze locatie.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden en/of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ga voor onze contactgegevens naar ‘Contact’.